sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Maaliskuu didn't get me

Kevään viimeinkin polkiessa kierroksia koneeseensa ja takatalvea odotellessa olen havainnut tämän kevään oudoimman teeman. Se ei näyttäytynyt maaliskuisena kaukokaipuuna.
En hakannut päätä seinään teharien ”Pakko päästä pois” tahdissa, en selannut lentoyhtiöiden kaukolippuja, tavallista enempää, enkä edes pyörinyt sekiksissä keittiön lattialla viskipullo kainalossa.
Voisi kai sanoa, etten ole ehtinyt edes ajatella. Olen suorittanut putkimoodissa tätä kevättä ihmetellen miten ehdin venyä kaikkialle. Siis laiminlyöden kaikkea vähän kerrallaan.
Ja nyt kun olen kaiken häsläyksen keskellä ottanut hetken omaa aikaa ja siirtänyt toimistoni parvekkeelle avaamaan kesäkautta pohdin lähinnä vesipiippuni letkun vaihtamista.

Koen palavaa syyllisyyttä, siitä etten ole jaksanut sivaltaa valtiovallan hölmöilyjä asiaan kuuluvalla tavalla, mutta arjen mennessä lähinnä Resident Evilin survivor moodissa ei näe, eikä koe mitään lähikaupan leipähyllyn ankeutta enempää.

Nautin kuitenkin alkavasta keväästä. Lämpö tuntuu iholla eteeriseltä. Toimiston siirto parvekkeelle kera piiputtelun, kylmän juoman ja herkkien aivoja kutittelevien laulujen myötä tuntuu vaan niin hyvälle. Pienet elämän hetkittäiset nautinnot arjessa. 

Ei kai mulla muuta. Tasaista pilvipoutaa välillä sataa, välillä paistaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti